fremdriften deres vaerterMed fodboldtrojer

fremdriften deres værterMed fodboldtrøjer tidligere West Ham-anspiller Jonathan
Jorden blev usædvanligt dæmpet mandag aften, selv før fans så deres side ned til Las Palmas, der selv søgte deres første point i sæsonen. Faktisk var det ikke før det 16. minut, da publikum vågnede fra deres slumre, da Adrián tog bolden ned i straffesparket, kun for højreback Míchel for at tage en klodset tumle og tilsyneladende håndtere bolden. Dommeren var uberørt og den uhyggelige stilhed vendte tilbage til jorden.
Hjemmesiden startede slipset snævert i stigningen, men løse pas og manglende kreativitet fandt indtrængen i den sidste tredje vanskelig, og snart ville de opgive fremdriften til VM Fodboldtrøjer deres værter.
Med et lavt kørsel fra hjørne af kassen fra Roberto Rosales, at målmanden måtte komme ned for at parre, så kunne canarierne sandsynligvis scorer med Oussama Tannane og Jonathan Viera, der især forårsager problemer med deres trickery.
Parret havde begge sightere, før Viera til sidst gav sin side føringen lige før pause, idet han lige tog ind Alen Halilovics glidelegemet på tværs af området, før han slog Roberto i nærheden.
Den ulykkelige Halilović blev derefter uventet trukket tilbage, med den tidligere Chelsea-mand Loïc Rémy, der tog sin plads. Dette skridt blev dog afbetalt, da den tidligere VM Fodboldtrøjer West Ham-anspiller Jonathan Calleri løb på en bold og fagligt holdt off González, før han smed bolden i nettet.
Míchel kastede angriberne Youssef En-Nesyri og Javi Ontiveros som reaktion, men frustration begyndte snart at koge over med Recio at tage et dumt gult kort op, da Las Palmas forsvar begrænsede sin side til skud fra afstand og håbende bolde ind i kassen.
Med stoppetiden truende kom det uundgåelige. Rémy hentede bolden i et stramt rum i området, før han slog bolden i bunden af ​​hjørnet for en debut at huske – og belønner bare for hans sides præstationer.